Havnelev Enghave 7, 4673 Rødvig Stevns

I dette rolige og lukkede område er der nu kommet et meget charmerende sommerhus til salg.

Sommerhuset er oprindeligt opført midt i 1960'erne og umiddelbart efter udvidet til den størrelse, det har i dag. Bygningerne fremtræder pænt vedligeholdt og lige klar til brug. Huset er brugt om sommeren og beliggenheden på den store lukkede naturgrund indbyder til mange dages ophold. Fra haven er der en fantastisk udsigt ud over det store fællesareal, der er bålsted, stier og en lille å, masser af natur - lige udenfor døren.

Huset indeholder entré, badeværelse med brus, spisestue, opholdsstue med brændeovn, køkken samt 3 soverum. Fra begge stuer er der udgang mod have eller den store overdækkede terrasse. Opvarmningen sker fra elradiatorer og brændeovn.

Huset er pænt møbleret og sælges med indbo - lige klar til en ny familie, der vil nyde fritiden i Rødvig.

Der er endvidere flere mindre udhuse.


Grunden er dejlig stor, lukket og indbyder til leg og hygge, før eller efter turen til stranden. Stranden ligger tæt på, blot 1000-1500 meter, og vejen dertil går ad en lille sti over grønne fællesarealer, udenom store veje eller trafik, sikker for både små og store. Mindre end 10 minutter på cykel, så er du ved dejlig børnevenlig sandstrand.

Grundejerforeningen passer de meget store fællesarealer, der frit kan benyttes af grundejerne i foreningen.

Flere af de omkringliggende ejendomme er nedrevet og indenfor de senere år er nye huse opført.

Rødvig havn er kendt for sin hyggelige lystbådehavn, og de gode spisesteder, og er et naturligt udgangspunkt for turene med kanoen, så Stevns Klint kan opleves fra vandsiden. Højstrupskoven ligger også indenfor ganske kort afstand, så der er masser af muligheder for aktiviteter lige udenfor døren. På Trampestien kan naturen nydes på en gåtur langs kysten.

Rødvig by har gode indkøbsmuligheder og togforbindelse til Køge og til København.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.