Rosengården 22, 4653 Karise

KOM TIL KARISE OG BO


Her ligger denne herlige bolig og venter på nye beboere. Det hele praktisk i eet plan og med egen meget nem have. Der er P-pladser lige udenfor døren, ligesom stien til skoven og skolen nemt fører dig den rigtige vej.

Karise tilbyder mange indkøbsmuligheder, institutioner samt off. transportmuligheder med tog direkte til Køge. Hyggeligt bymiljø med mange aktiviteter for alle aldersgrupper.Velkommen i den lyse entré med skabe og dejligt opvarmet klinkegulv, der fortsætter ud på det store badeværelse med indbyggede skabe og vask i bord. Den store lyse stue med asketræsparketgulv hænger sammen med boligens køkken, kun adskilt af den opmurede rustikke halvvæg, der gemmer en pragtfuld arbejds- og spiseplads, udstyret med mange dejlige skuffer, skabe og hårde hvidevarer, klar til en masse kulinariske udfoldelser. Opholdsstuen fører dig direkte ud i den helt nye Villab-Garden udestue og videre til den overdækkede terrasse og have.

Soveværelset med indbyggede skabe er stort, og derudover er der 2 værelser mere. Endvidere bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, klinkegulv samt naturgasfyr.

Sommerdage kan nydes på den lukkede terrasse, hvor der ofte er læ og udsigt til flotte solnedgange mod vest.

Cykler og haveredskaber finder deres plads i det store udhus, hvor der også kan være plads til f.eks. en ekstra fryser.

Internet og fællesantenne tilbydes f.eks. gennem den lokale antenneforening.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.