Boestoftevej 68, 4660 Store Heddinge

Solid og gedigen murermestervilla i landsbyen Boestofte på naturskønne Stevns.

Tæt ved både skove, havn og strande, og ikke mindst Stevns Klint, der nu er med på Unesco's Verdensarvsliste. Du når det hele på bare 10 minutter.
Boestofte ligger blot 1 km fra indkøbsmulighederne i Lyderslev, der er offentlig transport ved døren, og handels- og stationsbyen Store Heddinge ligger blot
7 km væk.

Vil du bo i landlige omgivelser og dog alligevel med det hele indenfor rækkevidde, så er Boestofte måske stedet for dig.

Nu udbydes gedigen murermestervilla i 1½ plan med lille viktualiekælder til salg. Tilbygning på 37 m2 indeholder bryggers, badeværelse samt vaske-/tørrerum/udhus.

Huset er generelt i god stand, og er løbende vedligeholdt og forbedret, bl.a. er der i 2013 skiftet en del vinduer, der er hulmursisoleret, monteret grundvandspumpe, HPFI relæ, oliefyret er fra 2004 og overfladetanken er fra 2009. Nu mangler blot nye ejere med ønsket om at forny køkken og bad og gøre boligen tidssvarende.

Alt fungerer, du kan flytte ind og forny det, du har lyst til henad vejen.Stueplanet indeholder entré, stue med nye lav-energi termovinduer, parketgulv og flotte trælofter, stort køkken med ældre inventar, korkgulv, spisekammer samt nedgang til fin og tør viktualiekælder. Fra køkken er der adgang til bryggers med udgang, ældre, pænt flisebadeværelse med siddebadekar, samt gode disponible rum med fyr og olietank m.m.

Førstesalen er indrettet med 2 soveværelser og møblerbar repos, der er masser af skunke og udvidelsesmuligheder, hvis man har brug for mere plads.

Haven er stor med masser af muligheder for aktiviteter og ophold i både sol og skygge, der er græsplæner og flisebelægninger - kort sagt alle muligheder for udendørs beskæftigelse.

Huset sælges for dødsbo, og prisen er nedjusteret med de anslåede udgifter nævnt i den udarbejdede tilstandsrapport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.