Ræveholm, 4673 Rødvig Stevns

KOM TIL RØDVIG OG BO

Søger du fred, ro og tryghed, er det oplagt at søge til Rødvig. I den lille fiskerby, tæt ved Stevns Klint, der nu er en del af Verdensarven kan du nyde naturen. Beliggenheden tæt ved både skov og strand, indbyder til gåture med hunden eller sportsaktiviteter på eller ved vandet. Der er indkøbsmuligheder og offentlig transport i byen, bl.a. Regionstog med afgange til og fra Køge.

I Andelsboligforeningen Ræveholm foretrækker man beboere, der er 50+, så kom og vær en del af dette meget aktive fællesskab. Du får din egen bolig, men der er masser af muligheder for at nyde tiden i selskab med de andre andelshavere på udendørsarealerne eller i det dejlige fælleshus. Se mere herom på foreningens hjemmeside www.raeveholm.dk.

Dette enderækkehus har en dejlig lukket have og en dejlig overdækket terrasse, hvor der kan tilbringes mange gode stunder i næsten al slags vejr.
Gårdhaven giver gode muligheder for udendørs afslapning på det store fliseareal. Grillen og cyklen kan finde plads i det pæne udhus.

Boligen her er på 96 m2 i eet plan indeholdende en stor entré med garderobe og flisegulv, dejligt stort badeværelse med stor brusekabine, stort lyst soveværelse med parketgulv og masser af skabe. Det dejlige bryggers/grovkøkken leder direkte ud i det store veludstyrede køkken og videre til stuen, der er i åben forbindelse med hinanden. Fra stuen er der adgang til haven og til den ekstra stue eller værelse, hvorfra du tørskoet kan gå ud på den overdækkede hyggelige terrasse.

Køkkenet er i hvide elementer og der er alle nødvendige hvidevarer installeret.
Huset opvarmes fra varmepumpe, luft til vand, der er gulvvarme overalt, og et fantastisk indeklima.

Kontakt mægler for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.