Langagerhuse 37, 4600 Køge

I Andelsboligforeningen Langagerhuse er nu en dejlig 3 værelses andelsbolig til salg.

Enderækkehus med fri udsigt mod grønt område og stisystem, afgrænset med hegn og beplantning så privatlivet kan leves ugenert i gårdhaven, der er hyggeligt anlagt med stor fliseterrasse og mindre træer. Forhaven og velkomstområdet er også fint belagt med fliser, og indhegnet. Vi er i Køges sydlige bydel, tæt ved indkøbsmuligheder, institutioner og udbygget stisystem. Få kilometer fra Åsen, Køge Torv og S-togstationen samt motorvejsnettet.

Til boligen hører både eget og fælles udhus, fælleshus med overnatningsmuligheder for gæster samt andel i de fælles parkeringsarealer.

Selve boligen indeholder dejlig stor entré med indbyggede skabe og flotte glasdøre, åbent nyere hvidt køkken med udgang til haven samt til den store stue.
I stuen er der fin plads til både spise- og dagligstue og lyset trænger nemt igennem stuen med de store vinduespartier.
Når man kommer på boligens første sal, er der højt til loftet - repos'en er stor og anvendelig, der er 2 store værelser med indbyggede skabe samt stort dejligt flisebadeværelse med bruseniche, skabe og vaskesøjle. I alle rum er der isat tagvinduer, så månen og stjernerne kan ses fra sengen.

En meget lys og indbydende bolig i et attraktivt og aktivt miljø - velegnet for både den yngre og den ældre generation - der vil føle sig velkommen og veltilpas i disse omgivelser.

Der er velfungerende andelsboligforening med ekstern adminstrator.

Boligen er indflytningsklar - ring gerne for en aftale om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.