Østre Ringvej 19B, 1. t.h., 4700 Næstved

ÅBENT HUS I WEEKENDEN - MØDESTED I NR. 11 B, 1. MF.

Lys og dejlig andelslejlighed i pæn bebyggelse i Næstved by.

Her er du tæt på det hele - studerer du i byen er der ikke langt til uddannelsesinstitutionerne og indkøb og transport er også at finde indenfor kort afstand. Løber eller cykler du en tur, er Kalbyrisskoven tæt på, og nede fra byen er der mulighed for at sejle i kajak både på Susåen og på kanalen. Her er alle muligheder for at udfolde sig i naturen.

Lejligheden ligger på første sal i en stille og rolig bebyggelse. Der er tale om en andelslejlighed, og fællesskabet med naboerne er en vigtig del af det at leve og bo her. Et par fælles arbejdsweekender om året bliver det også til.

De flotte gamle trægulve, stukken og de hvide lofter giver et herskabeligt indtryk i lejligheden, køkkenet har fået nyere gulv ligesom inventaret er skiftet til nyt og mere tidssvarende. Det er muligt, at indtage morgenkaffen i køkkenet.
Opholdsstuen er helt regulær og nem at møblere og der er nyere termovinduer i hele lejligheden. Soveværelset er pænt stort og der er indbygget en flot og stor skydedørsgarderobe.

Badeværelset er også fornyet på en rigtig flot måde, bl.a. med flotte rustikke gulvfliser - og så er der stadig mulighed for at inddrage depotrummet til en rigtig brusekabine.

Andelen sælges med en klækkelig rabat, idet andelens værdi udgør kr. 267.900,-.

Kælderen rummer en masse gode rum til oplag og eget aflåseligt kælderrum. Endvidere vaskekælder og tørrerum m.m.

Parkering kan finde sted på grunden og man kan sikre sig en egen plads ved leje. Fællesarealerne mellem blokkene kan bruges til leg, ophold og fælles aktiviteter.

Boligen er indflytningsklar - VELKOMMEN - RIng for en aftale !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.