Folmer Sangers Vej 10, 4653 Karise

Dobbelthus i rolige omgivelser med egen lille have, p-plads og carport med udhus.

Karise by er let tilgængelig i egen bil, med bus og med tog. Byen byder på gode handelsmuligheder, flere dagligvarebutikker, specialbutikker, posthus, apotek, lægehus, skole og institutioner. Store-Heddinge og Faxe tilbyder også masser af muligheder for indkøb af enhver slags.
Køge by kan nåes på mindre end ½ time, og der er tilslutning til motorvejsnettet ved Dalby/Haslev på ca. 20 minutter i egen bil.

Selve området i Karise er et trygt og rart område, små stille veje, stier og grønne områder. Du kan vælge at være dig selv eller tage del i nogle af de aktiviteter området og beboerne iøvrigt tilbyder.

Huset her, ligger dejligt lige ud til sti og med skøn udsigt til de grønne områder. Haven er sydvendt og terrassearealerne og havestuen er det ideelle sted at nyde eftermiddags- og aftentimerne.

Haven er flot anlagt med meget flisebelægning og et væld af rhododendronbuske.

Boligen er opført i gode gedigne materialer i en høj kvalitet, der er gasfyret gulvvarme overalt, gennemgående parketgulve og klinkegulve, lyse lofter, hvide fyldningsdøre og masse af indbyggede skabe overalt.

Bygget i røde sten med sort tag, hvide vinduer. Pæn stor carport og isoleret udhus. Der er loftrum over boligen. Cykelskur opført i træ.

Indeholder bryggers med vaskemaskine, vask og masser af skabe, lys entré, stort badeværelse med bruseniche, skabe og vask i bord, åbent køkken med dejlig spiseplads, masser af skabe og muret halvvæg mod stue, stor dejlig og lys opholdsstue. Stuen er delt i hhv. spise- og dagligstue med dejlig karnap og der er udgang til isoleret havestue med klinkegulv. Endvidere 2 soveværelser. Det ene med direkte adgang til stort gæstetoilet.

Alt skabsinventar er i en høj kvalitet fra TVIS-køkkenfabrik, hvidt og delvist med mahogny. Gulve henholdsvis asketræ, klinker og tæpper. Lyse listelofter.

Kig forbi - lad os fremvise boligen - og finde ud af, om det er her familiens fremtidige bolig ligger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.