Se det digitale energimærke

Abildvænget 14B

, 4652 Hårlev

1 / 13
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
1182 KB


Pris
2.330.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 120.000
Brutto
i
10.266
Netto
i
8.641
Boligareal 116 m²
Carport 21 m²
Udhus 10 m²
Grundareal 529 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 2018
Sagsnummer 4600414
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 750
Ejendomsværdiskat 1.646
Renovation 185
Grundejerforening 250
Rottebekæmp. 1
Husforsikring 250
Ejerudgifter i alt 3.081

De nye dobbelthuse opføres i nye farvevalg, lyse facadesten med muret gesims, 3-lags lavenergiruder antracitgrå, alu/træ, og sorte tagsten. Boligerne opføres uden udhæng og med lige gavle.

I første del af udstykningen bliver der plads til ialt 4 boliger, de 2 af dem med adgang fra lille stikvej, og de 2 andre direkte fra Abildvænget. Alle boligerne har indgangspartierne vendt mod øst og med syd- og vestvendte haver. Boligerne kommer alle til at ligge lige ved stien ind mod de rekreative arealer ved forsinkelsesbassinerne og opholdsarealet i udstykningens østlige del.

Boligerne opføres efter bestemmelserne i lokalplan nr. 165, dvs. området klimatilpasses, således at hele bebyggelsen belaster vores miljø mindst muligt. Opvarmning vil ske fra jordvarmeanlæg, og forbruget vil blive meget lavt.

Der er gulvvarme overalt og hvidmalede gipslofter. Alle indvendige døre er hvide glatte døre, dog glasdør mod stue. Parketgulve af mat lakeret ask i køkken, stue og værelser. Varmtvandsbeholder og varmeanlæg indbygges i teknikskab. Alt inventar er hvide moderne elementer i en meget høj kvalitet.

Boligen afleveres indflytningsklar, i eet plan med egen lille have og carport i direkte forbindelse med boligen. Endvidere stort dejligt udhus med flisebelægning. Såvel udhus som hegn mellem holdepladserne udføres i vedligeholdelsesfri hardiplank. Isolering af udhus er ikke indeholdt i kontantprisen. Via udhuset med 2 yderdøre, er der mulighed for at gå hele vejen rundt om eget hus.

Indkørsel og terrasse lægges i Holmegårdssten. Over vognporten er der adgang til loftrum, og over selve boligen er der eget loftrum.

Fra vognporten er der adgang til entré, bryggers med klinkegulv og skabe, bl.a. teknikskab samt vask. Der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt badeværelse med toilet og stor bruseniche samt skabe og bord med integreret designervask.
Spisekøkken og stue er i åben forbindelse med hinanden, direkte overfor karnapperne, så lyset uhindret kan strømme igennem huset. Spisekøkkenet er udstyret med en masse skuffer og skabe, alle hvide og med underlimet dyb vask. Køle-/fryseskabet er indbygget i eget skab ved siden af ovnen i en arbejdsvenlig højde. Glaskeramisk induktionskogeplade er nedfældet i bordet under den vægmonterede emhætte. De medfølgende hårde hvidevarer er af god kvalitet. Opholdsstuen er forsynet med glaskarnap samt terrassedør mod haven. Soveværelset har indbyggetskydedørsgarderobe. Er der behov for det, kan der indrettes et 3. værelse i stuens ene ende, ved opsætning af let skillevæg.
SE MODELFOTOS PÅ DE EFTERFØLGENDE SIDER.

Søger du en moderne, energivenlig og vedligeholdelsesfri bolig med nem lille have - så har du fundet den her.

Velkommen til en spændende udstykning i Hårlev - 15 km/minutter fra Køge. 
kontakt
Erhvervsvej 2
4652 Hårlev
 
Telefon:
+45
 40450568
E-mail:
CVR nummer:
26794749
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning